Yoga for bedre flyt

To damer gjør yoga på Stabben fyr. Foto.

Omringet av vann skal Tora ta med dere på en yogatime med nettopp dette fokuset: Vann-elementet og flyt. På vakre Stabben lover vi en yogaopplevelse utenom det vanlige!

På denne yogatimen skal vi komme tilbake til vann-elementet, og du vil få ulike verktøy som du kan bruke til en bedre flyt i livet. Dette elementet handler om flyt, fleksibilitet og frihet til å uttrykke seg, både når det gjelder følelser og sensualitet. Vi skal finne en flyt av pust og stillinger, og ta en pause fra hverdagens stress. Vann-elementet knyttes til den andre chakraen i chakra-systemet, Svadhishthana Chakra. Denne assosieres med fantasi, følelser, kreativitet og hygge. Det blir ofte beskrevet som chakraet hvor «selvet dannes», og er der du danner ditt forhold til deg selv og til andre. På denne yogatimen går vi igjennom ulike stillinger og flyter som hjelper oss å balansere vår Svadhishthana chakra, samtidig som vi er tett på vann-elementet – som er rundt oss, men også i oss.

Tora er sertifisert i Vinyasa Yoga, Yin Yoga og gravidyoga. Hun eier og driver yogastudioet Glød Yoga i Oslo, og driver ELEMENTS Yoga & Surf Retreat, sist i Sri Lanka. Hun holder ukentlige yogatimer, i tillegg til nybegynnerkurs og gravidyoga. For Tora handler yoga om pust, bevegelse og tilstedeværelse. På yogamatten kan hun komme tilbake til seg selv og pusten. Timene til Tora passer for alle nivå, både nybegynnere og rutinerte yogis. Si hei til Tora på instagram: https://instagram.com/toraarberg

Bli med til Stabben og ta inn den vakre naturen vi har rundt oss, samtidig som du får en yogatime for kropp og sjel. Møt opp med yogamatte, komfortable klær og et åpent sinn. Møt gjerne opp 10 minutter før.

Stad: Stabben, oppmøte på kaia nedanfor Amfi
Pris: 690,-

Eigenerklæringskjema må fyllast ut i forkant av deltaking på all aktivitet. For born under 18 år må skjemaet signerast av foreldre eller føresatte. Du kan laste ned skjemaet under «påmeldingsvilkår»-fana og levere det ferdig signert i sekretariatet i forkant av aktiviteten du skal vere med på. Hugs at alle aktivitetar startar med eit besøk i sekretariatet for registrering.