Gravidyoga

Yogainstruktør Tora Årberg. Foto.

Yoga for gravide er en workshop tilrettelagt for gravide kvinner og deres ulike behov. Dette er en time hvor du som gravid kan lære gode øvelser som vil hjelper deg til et trygt og fint svangerskap, men som også kan være gode under og etter fødsel.

Vi bruker pust og bevegelse, fokus og tilstedeværelse. Timen består av myke bevegelser og yogaflyter som både styrker, balanserer, roer og strekker kroppen. Vi bruker øvelser som forebygger belastningsskader (spesielt i nedre del av rygg og bekken). Vi bruker pust og tilstedeværelse for å skape en bevissthet rundt sin egen graviditet og fødselsreise. Timene avsluttes med en god og lang avspenning med dyp hvile.

Gravidyoga anbefales fra 10-12 ukers svangerskap og frem til fødsel. Tora er sertifisert i Vinyasa Yoga, Yin Yoga og gravidyoga. Hun eier og driver yogastudioet Glød Yoga i Oslo, i tillegg til ELEMENTS Yoga & Surf Retreat. Hun holder flere gravidyoga-kurs i måneden. For Tora handler yoga om pust, bevegelse og tilstedeværelse. På yogamatten kan hun komme tilbake til seg selv og pusten. Timene til Tora passer for alle nivå, både nybegynnere og rutinerte yogis. Du trenger ingen erfaring med yoga for å kunne ha godt utbytte av timen. Si hei til Tora på instagram: https://instagram.com/toraarberg

Bli med på en yogatime for deg og din voksende baby! Møt opp med yogamatte og komfortable klær. Møt gjerne opp 10 minutter før timen starter.

Stad: Haffen
Pris: 450,-

Eigenerklæringskjema må fyllast ut i forkant av deltaking på all aktivitet. For born under 18 år må skjemaet signerast av foreldre eller føresatte. Du kan laste ned skjemaet under «påmeldingsvilkår»-fana og levere det ferdig signert i sekretariatet i forkant av aktiviteten du skal vere med på. Hugs at alle aktivitetar startar med eit besøk i sekretariatet for registrering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *